jump to navigation

Uish.. March 2, 2009

Posted by ibnukhair in Celoteh, MyFikrah.
Tags: ,
trackback

Dah lama abi tak bi Safiyyah peluang berkomunikasi dengan peminat :p Ye laaa… terpaksa berkongsi kasih dengan ummah. Weekend minggu ni pun sempat jumpa abi sat sat. Kengkadang dapat juga minta abi bawak naik motor kapcai pepusing taman, pastu abi pun pergi berjuang. Mujur ada Ummi rakan sepermainan kat rumah. Ish, lama juga tak main buaian kat taman tu. Anyway, takpa bi, gandakan usaha abi, Safiyyah kan anak pejuang! Safiyyah kepingin bangat semangat gaya abi. Islam make us stay stronger aight?

Hah, ni saja nak promote hasil kerja terbaru abi. Had ni yang jadi abi selalu balik rumah lambat ni. Melepas peluang nak main buai.. thehehe… takpe bi takpe… comey tu.. tapi laie comey anak abi ni .. hehe. Kengkawan, jemputlah bertandang ke laman web belia Islam ni… Moh kita sesama merancang masa depan ummah yang lebih gemilang !!

pembinamelaka

www.PEMBINAMELAKA.com

Jumpa di sana,
Safiyyah al-Khair

Advertisements

Comments»

1. al-kandahlawi - March 2, 2009

wal hamdulillah ‘ala kulli hal wanikmah..

moga kehadiran blog baru pembina melaka dengan wajah2 ceria di dalamnya mampu menyumbang kpd keberkesanan dakwah..insyaALlah.

” faman ya’mal misqola zarratin khairun yarah”

barangsiapa yang beramal(membuat kebaikan) even sebesar zarah pun..pasti ada balasan baik ke atasnya..insyaAllah.

teruskan usaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: